Menu

Vattenburen & Vattenburna Handdukstork(ar) till Slutet Värmesystemet

Det finns inga produkter.

Supreme vattenburen handdukstork skulle vara ett perfekt komplement för att värma upp ditt badrum eller torka dina våta handdukar. Vi erbjuder så många sorter av vattenburna handdukstorkar på följande kategorier nedan. Observera att alla våra vattenburen handdukstork måste anslutas till slutet vatten system. Det finns stor skillnad mellan VVC (varmvattencirkulation) och Slutet Vattenburet värmesystem.

För att klargöra skillnaden, vattenburet värmesystemet är istället ett separat system som inte blandas med vattnet i kranarna och därför ”slutet system” som du inte kan nå direkt. Detta kan då i sin tur värmas upp på flera olika sätt såsom t.ex. fjärrvärme, jordvärme, bergvärme, vedpanna, pelletspanna, luft/vattenvärmepumpar etc. Här är det godkänt att koppla på en vattenburen handdukstork! Alla våra handdukstorkar lämpar sig för denna typ av anslutning.

Men, VVC (varmvattencirkulation) innebär att det varmvatten som leder till tappvattenkranar i kök och i badrum hela tiden cirkulerar. Cirkulationen sker mellan varmvattenberedaren till tappvattenkranarna och tillbaka till varmvattenberedaren igen via vattenledningsrör om inte vattnet används. Öppet system betyder därmed att du kan nå detta vatten direkt på ett eller annat sätt. Ingen av våra vattenburna handdukstorkar lämpar sig för denna typ av anslutning!

icon

Slutet Värmesystem Anslutningar

Läs mer
icon

Handdukstork Med Elpatron

Läs mer
icon

Kombination Handdukstorkar

Läs mer
icon

Handdukstork Anslutningar

Läs mer