Menu

715x1200 mm Supreme Designad Handdukstork

5 Year Warranty

Skicka till en vän

715x1200 mm Supreme Designad Handdukstork

715x1200 mm Supreme Designad Handdukstork

Vattenburen och Elektrisk Designad Handdukstork Krom Bredd: 715 mm Höjd: 1200 mm

Mottagare: :

* Obligatoriska fält

Avbryt eller 

← Klicka för att se detaljbilder ↓ Klicka på flikarna för att se tillbehör ↓
Märke: Supreme Designad Handdukstork
Finish: Förkromad
Bredd: 715 mm
Höjd: 1200 mm
Kopplingsavstånd: 100 mm 
Värme Effekt: 476 Watt - 1623 BTU/h 
Rör Diameter: 22 / 30x40 mm
Inlopp Diameter: 1/2 "BSP
Antal rör: 23
Max. Tryck Bar: 10
Material: Stål ST12
Vikt: 10.17 Kg.
Inkluderar: 4 x justerbara fästen (justerbar från vägg), pluggar, skruvar, luftventil och stopp plugg.
Kan vändas åt vilket håll man önskar.
Garanti: 5 år
Frakt: Gratis (2-3 arbetsdagar)

*Denna produkt kan användas med det Centralt Slutna Värmesystemet (Ventiler), Elpatron eller kombinerad värme (Olika anslutningar)
Notera att vattenburen värme och elpatron inte kan vara påslagna samtidigt då elpatronen tar skada och går sönder. 
För mer teknisk information, installationsguide samt ritningar och bilder, vänligen besök vår sida "Teknisk Info".


**Letar du efter en handdukstork som kombinerar modern design med inspiration från havet? Vår Supreme designade EVR handdukstork erbjuder precis detta. Denna handgjorda modell tillverkas av raka krompolerade rör i stål som är svetsade på två vertikala rör som monteras på väggen. Designen på EVR gör att den tar formen av ett skeppssegel. EVR finns enbart i måttet 715/1200mm och monteras på väggen med hjälp av metallfästen i krom. Eftersom varje handdukstork är enskilt tillverkad är det möjligt att måtten kan skilja upp till 0,5cm. Handdukstorken värms upp med det centralt slutna värmesystemet, elpatron eller i kombination av dem båda och erbjuder en härlig blandning av stil och funktion!

Vill du använda denna handdukstork som huvudsaklig värmekälla i ditt badrum? Använd vår effekträknare för att se till att du väljer rätt handdukstork, som ger tillräcklig värmeeffekt.


Effekträknare
Om du vill koppla din handdukstork till ett slutet vattenburet värmesystem måste du köpa ett par ventiler per handdukstork. Köp ett par vinklade ventiler om dina vattenrör kommer från väggen eller ett par raka ventiler om vattenrören kommer från golvet. Om du vill ha en termostatventil ska du bara köpa en, eftersom alla våra termostatventiler levereras i par. Båda ventilerna måste anslutas till handdukstorkens nedre inloppspunkter. Klicka här för mer information
Köp en stopplugg och en elpatron per handdukstork om du vill använda elektrisk uppvärmning. Elpatronerna förs in i vänster eller höger nedre inloppspunkt, längst ned i handdukstorkens vertikala rör, och måste monteras av behörig elektriker. När elpatronen har monterats måste handdukstorken fyllas med vatten innan användning. Klicka här för mer information.
Stopp-plugg Krom

39 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Förutom ett par vinklade ventiler och en elpatron från tidigare flik, måste du även köpa två T-rör och en stopplugg per handdukstork.
Klicka här för mer information.
Stopp-plugg Krom

39 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!

Har du frågor om den här produkten?

Om du inte hittar svaret på din fråga här kan du använda formuläret nedan för att skicka din fråga till oss. Ingen registrering krävs!

(Frivilligt:)
*(Krävs för att vi ska kunna skicka svar på din fråga)
Skicka fråga

Omdömen

30 andra produkter i samma kategori: