Menu

500x1200 mm Runda Rör Slut Supreme Designad Handdukstork

5 Year Warranty

Skicka till en vän

500x1200 mm Runda Rör Slut Supreme Designad Handdukstork

500x1200 mm Runda Rör Slut Supreme Designad Handdukstork

Vattenburen och Elektrisk Designad Handdukstork Krom Bredd: 500 mm Höjd: 1200 mm

Mottagare: :

* Obligatoriska fält

Avbryt eller 

← Klicka för att se detaljbilder ↓ Klicka på flikarna för att se tillbehör ↓

Märke: Supreme Designad Handdukstork
Finish: Förkromad
Bredd: 500 mm
Höjd: 1200 mm
Kopplingsavstånd: 100 mm 
Värme Effekt: 290 Watt - 990 BTU/h 
Rör Diameter: 22 mm
Inlopp Diameter: 1/2 "BSP
Antal rör: 15
Max. Tryck Bar: 10
Material: Stål ST12
Inkluderar: 4 x justerbara fästen (justerbar från vägg), pluggar, skruvar, luftventil och stopp plugg.
* Kan vändas åt vilket håll man önskar.
Garanti: 5 år
Frakt: Gratis (2-3 arbetsdagar)

*Denna produkt kan användas med det Centralt Slutna Värmesystemet (Ventiler), Elpatron eller kombinerad värme (Olika anslutningar)
Notera att vattenburen värme och elpatron inte kan vara påslagna samtidigt då elpatronen tar skada och går sönder. 
För mer teknisk information, installationsguide samt ritningar och bilder, vänligen besök vår sida "Teknisk Info".


**Vill du återskapa en chic-känsla i ditt badrum utan att kompromissa på praktiska detaljer? Här har vi då en populär produkt, Supremes designade handdukstork NER.  Dessa handdukstorkar är tillverkade av tre grupperingar av vågräta rör. Rören är individuellt svetsade till två vertikala rör som fjädrar ut på andra sidan. De krompolerade ytorna ger designen en extra lyxkänsla. Hela strukturen monteras på badrumsväggen med hjälp av metallfästen i krom. Denna enkla och fräscha modellen gör att den perfekt passar in i de flesta badrum. Eftersom varje handdukstork är handgjord är det möjligt att måtten kan skiljas upp till 0,5cm. NER finns att köpa i tre olika storlekar, 500/900mm, 500/1200mm och 500/1500mm. Handdukstorken värms upp med det centralt slutna värmesystemet, elpatron eller i kombination av dem båda.

Vill du använda denna handdukstork som huvudsaklig värmekälla i ditt badrum? Använd vår effekträknare för att se till att du väljer rätt handdukstork, som ger tillräcklig värmeeffekt.


Effekträknare
Om du vill koppla din handdukstork till ett slutet vattenburet värmesystem måste du köpa ett par ventiler per handdukstork. Köp ett par vinklade ventiler om dina vattenrör kommer från väggen eller ett par raka ventiler om vattenrören kommer från golvet. Om du vill ha en termostatventil ska du bara köpa en, eftersom alla våra termostatventiler levereras i par. Båda ventilerna måste anslutas till handdukstorkens nedre inloppspunkter. Klicka här för mer information
Köp en stopplugg och en elpatron per handdukstork om du vill använda elektrisk uppvärmning. Elpatronerna förs in i vänster eller höger nedre inloppspunkt, längst ned i handdukstorkens vertikala rör, och måste monteras av behörig elektriker. När elpatronen har monterats måste handdukstorken fyllas med vatten innan användning. Klicka här för mer information.
Stopp-plugg Krom

39 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Förutom ett par vinklade ventiler och en elpatron från tidigare flik, måste du även köpa två T-rör och en stopplugg per handdukstork.
Klicka här för mer information.
Stopp-plugg Krom

39 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!

Har du frågor om den här produkten?

Om du inte hittar svaret på din fråga här kan du använda formuläret nedan för att skicka din fråga till oss. Ingen registrering krävs!

(Frivilligt:)
*(Krävs för att vi ska kunna skicka svar på din fråga)
Skicka fråga

Omdömen

30 andra produkter i samma kategori: