Menu

300x900 mm Supreme Designad Handdukstork

5 Year Warranty

Skicka till en vän

300x900 mm Supreme Designad Handdukstork

300x900 mm Supreme Designad Handdukstork

Vattenburen och Elektrisk Designad Handdukstork Krom Bredd: 300 mm Höjd: 900 mm

Mottagare: :

* Obligatoriska fält

Avbryt eller 

← Klicka för att se detaljbilder ↓ Klicka på flikarna för att se tillbehör ↓
Märke: Supreme Designad Handdukstork
Finish: Förkromad
Bredd: 300 mm
Höjd: 900 mm
Kopplingsavstånd: 98 mm 
Värme Effekt: 325 Watt - 1108 BTU/h 
Rör Diameter: 32 / 19 mm
Inlopp Diameter: 1/2 "BSP
Antal rör: 12
Max. Tryck Bar: 10
Material: Stål ST12
Vikt: 8.06 Kg.
Inkluderar: 4 x fästen, pluggar, skruvar, luftventil och stopp plugg.
Garanti: 5 år
Frakt: Gratis (2-3 arbetsdagar)

*Denna produkt kan användas med det Centralt Slutna Värmesystemet (Ventiler), Elpatron eller kombinerad värme (Olika anslutningar)
Notera att vattenburen värme och elpatron inte kan vara påslagna samtidigt då elpatronen tar skada och går sönder. 
För mer teknisk information, installationsguide samt ritningar och bilder, vänligen besök vår sida "Teknisk Info".

**Letar du efter en produkt som erbjuder stil och funktion så har du kommit rätt. Ta en titt på vårt breda utbud av Supreme designade ADA handdukstorkar. Denna modellen erbjuder kromade stålrör som böjts för att sedan svetsas fast till de vertikala rören.  Handdukstorken monteras till badrumsväggen med justerbara metallfästen i krom. Alla designade handdukstorkar är handgjorda för att försäkra att produkten är av högsta kvalitet. Handdukstorken värms upp med det centralt slutna värmesystemet, elpatron eller i kombination av dem båda. ADA finns att köpa i 300/1200mm och 300/900mm. Eftersom varje handdukstork är handgjord är det möjligt att måtten kan skiljas åt. En härlig produkt som inte borde missas.

Vill du använda denna handdukstork som huvudsaklig värmekälla i ditt badrum? Använd vår effekträknare för att se till att du väljer rätt handdukstork, som ger tillräcklig värmeeffekt.


Effekträknare
Om du vill koppla din handdukstork till ett slutet vattenburet värmesystem måste du köpa ett par ventiler per handdukstork. Köp ett par vinklade ventiler om dina vattenrör kommer från väggen eller ett par raka ventiler om vattenrören kommer från golvet. Om du vill ha en termostatventil ska du bara köpa en, eftersom alla våra termostatventiler levereras i par. Båda ventilerna måste anslutas till handdukstorkens nedre inloppspunkter. Klicka här för mer information
Köp en stopplugg och en elpatron per handdukstork om du vill använda elektrisk uppvärmning. Elpatronerna förs in i vänster eller höger nedre inloppspunkt, längst ned i handdukstorkens vertikala rör, och måste monteras av behörig elektriker. När elpatronen har monterats måste handdukstorken fyllas med vatten innan användning. Klicka här för mer information.
Stopp-plugg Krom

39 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Förutom ett par vinklade ventiler och en elpatron från tidigare flik, måste du även köpa två T-rör och en stopplugg per handdukstork.
Klicka här för mer information.
Stopp-plugg Krom

39 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!

Har du frågor om den här produkten?

Om du inte hittar svaret på din fråga här kan du använda formuläret nedan för att skicka din fråga till oss. Ingen registrering krävs!

(Frivilligt:)
*(Krävs för att vi ska kunna skicka svar på din fråga)
Skicka fråga

Omdömen

30 andra produkter i samma kategori: