Menu

Supreme Designad Handdukstork Krom 700x1200 mm

Märke: Supreme Designad Handdukstork
Finish: Förkromad
Bredd: 700 mm
Höjd: 1200 mm
Kopplingsavstånd: 355 mm 
Värme Effekt: 347 Watt - 1183 BTU/h 
Rör Diameter: 22 / 30x40 mm
Inlopp Diameter: 1/2 "BSP
Antal rör: 15
Max. Tryck Bar: 10
Material: Stål ST12
Vikt: 8.3 Kg. 
Inkluderar: 4 x justerbara fästen (justerbar från vägg), pluggar, skruvar, luftventil och stopp plugg.
Garanti: 5 år
Frakt: Gratis (2-3 arbetsdagar)

*Denna produkt kan användas med det Centralt Slutna Värmesystemet (Ventiler), Elpatron eller kombinerad värme (Olika anslutningar)
Notera att vattenburen värme och elpatron inte kan vara påslagna samtidigt då elpatronen tar skada och går sönder. 
För mer teknisk information, installationsguide samt ritningar och bilder, vänligen besök vår sida "Teknisk Info".


**Behöver du en produkt som kombinerar stil med effektiv funktion? Då är vår handgjorda Supreme EPH designade handdukstork i krom något för dig! Denna enkla men eleganta modell är tillverkad i stål. Designen består av raka, vågräta rör som svetsas på den vertikala stommen. Handdukstorken monteras på väggen med metallfästen i krom. Handsvetsade anslutningar mellan rören ger denna handdukstorkaren en hög kvalitetsstandard och stilfaktor. Genom att bevara den enkla känslan i denna modellen kan vi erbjuda en produkt som passar in på många olika badrumsstilar. Eftersom varje handdukstork är enskilt tillverkad är det möjligt att måtten kan skiljas upp till 0,5cm. Handdukstorken värms upp med det centralt slutna värmesystemet, elpatron eller i kombination av dem båda. EPH finns enbart i måttet 700/1200mm, vilket gör att den erbjuder den perfekta blandningen av funktion och elegans.

Vill du använda denna handdukstork som huvudsaklig värmekälla i ditt badrum? Använd vår effekträknare för att se till att du väljer rätt handdukstork, som ger tillräcklig värmeeffekt.


Effekträknare
Om du vill koppla din handdukstork till ett slutet vattenburet värmesystem måste du köpa ett par ventiler per handdukstork. Köp ett par vinklade ventiler om dina vattenrör kommer från väggen eller ett par raka ventiler om vattenrören kommer från golvet. Om du vill ha en termostatventil ska du bara köpa en, eftersom alla våra termostatventiler levereras i par. Båda ventilerna måste anslutas till handdukstorkens nedre inloppspunkter. Klicka här för mer information
Ett par Vinklade Krom Handdukstorksventiler

650 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Ett par Raka Krom Handdukstorksventiler

650 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Ett par Vinklade Krom Designade...

780 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Danfoss Rak Termostatblandare Krom Ventil

845 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Köp en stopplugg och en elpatron per handdukstork om du vill använda elektrisk uppvärmning. Elpatronerna förs in i vänster eller höger nedre inloppspunkt, längst ned i handdukstorkens vertikala rör, och måste monteras av behörig elektriker. När elpatronen har monterats måste handdukstorken fyllas med vatten innan användning. Klicka här för mer information.
Elpatron till Handdukstork Krom 600 Watt

715 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Stopp-plugg Krom

39 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!
Förutom ett par vinklade ventiler och en elpatron från tidigare flik, måste du även köpa två T-rör och en stopplugg per handdukstork.
Klicka här för mer information.
Stopp-plugg Krom

39 Kr

Inkl. moms & Fri frakt!

Har du frågor om den här produkten?

Om du inte hittar svaret på din fråga här kan du använda formuläret nedan för att skicka din fråga till oss. Ingen registrering krävs!

(Frivilligt:)
*(Krävs för att vi ska kunna skicka svar på din fråga)
Skicka fråga

Omdömen

30 andra produkter i samma kategori: