Menu

Storköpsrabatter och specialbeställda handdukstorkar

Vi är inte bara en internetbutik, vi erbjuder även storköpsrabatter och specialtillverkade produkter. Vi samarbetar med tillverkare inom EU och EEG som tillverkar handdukstorkar uteslutande för oss, enligt våra standarder för storlek, design, kvalitet och förpackning.

Storköpsrabatter

Om du har ett projekt och vill köpa våra produkter i större kvantitet kan vi kanske erbjuda dig ytterligare rabatter på våra redan konkurrenskraftiga priser. Vi samarbetar regelbundet med bygg- och VVS-företag och erbjuder alltid våra regelbundna företagskunder rabatter. Vi kan även erbjuda privatkunder ytterligare rabatter vid bygg- eller renoveringsprojekt. 

En minsta beställning krävs för att vi ska kunna erbjuda dig storköpsrabatt. Kontakta oss via e-post till info@e-badrum.se eller på telefon 031-799 60 83 för att diskutera dina behov med någon av våra kunniga medarbetare.


Specialbeställningar

Om du behöver handdukstorkar i särskild storlek, form eller ett annat material kan vi kanske hjälpa dig. Till skillnad från andra internethandlare har vi ett nära samarbete med vår tillverkare och kan göra förfrågningar utifrån dina särskilda behov.

En minsta beställning kommer att krävas för specialbeställningar. Kontakta oss via e-post till info@e-badrum.se eller på telefon 031-799 60 83 för att diskutera dina behov med någon av våra kunniga medarbetare.


e-badrum.se