Menu

Välkommen till e-badrum.se

Vi är en av de största internetförsäljarna av högkvalitativa handdukstorkar och värmeprodukter i Sverige, Norden och Europa.
Vi började med internetförsäljning i Danmark och Sverige för åtta år sedan. Tack vare våra kunder, partners och supportrar har vi utökat vår verksamhet över hela Europa under de senaste åren. All erfarenhet vi har fått hittills har gett oss goda kunskaper och bättre förståelse för våra kunders behov.

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder högkvalitativa, moderna produkter till mycket konkurrenskraftiga priser och få 110 % nöjda kunder. Våra produkter tillverkas uteslutande inom EU och Europa enligt europeiska standarder. Att vi har exklusivitet med våra tillverkare och säljer via internet ger oss en unik position bland våra konkurrenter. Vi har möjlighet att spåra och övervaka alla våra produkter ända från tillverkningen och leveransen till slutkunden. Eftersom vi bara säljer via internet kan vi hålla våra kostnader nere och behöver därför inte kompromissa med kvaliteten. Detta ger oss också möjlighet att omfördela våra utgifter och investera mer i vår kundservice, förbättra vårt produktutbud och erbjuda er ännu lägre priser.

Till skillnad från många andra internethandlare har vi de flesta av våra produkter i lager och redo för omedelbar leverans. Genom vårt samarbete med väletablerade transportfirmor som UPS, DPD, TNT och Posten kommer du att kunna spåra leveransen, ta emot din beställning i tid och i gott skick.

Slutligen vill vi tacka dig för att du besöker vår internetbutik. Vi välkomnar all feedback från våra kunder. Den hjälper oss att förbättra våra produkter, ge våra tjänster en högre standard och uppfylla våra värdefulla kunders önskemål.


e-badrum.se