Menu

Tips och råd om att välja din perfekta Supreme handdukstork

Nu har du valt att köpa en av våra handdukstorkar till ditt badrum eller kök, så låt oss hjälpa dig att se till att du väljer rätt och får den perfekta handdukstorken passar dina behov bäst.

För att göra detta val så enkelt som möjligt har vi skapat sidan “Tips och råd ”. Där hittar du enkla och direkta råd om hur du väljer den bästa handdukstorken för just dina behov. Vi förstår att handdukstorkar inte är något du köper varje dag och att du kan behöva mer information, då hjälper vi gärna dig.
Ring oss på 031-799 60 83 eller skicka e-post till info@e-badrum.se om du behöver mer hjälp.

Hur fungerar handdukstorkar?

Handdukstorkar fungerar i princip på samma sätt som vanliga element som är anslutna till ditt vattenburna slutna värmesystem. Handdukstorken måste vara fylld med varmvatten som cirkulerar inne i handdukstorken och värmer den.

Varmvattnet kan antingen komma från ditt vattenburna slutna värmesystem eller uppnås genom att använda en elpatron om du inte har ett vattenburet slutet värmesystem i din bostad.


Hur väljer jag den perfekta handdukstorken?
Hur monterar och värmer jag min handdukstork?
Hur väljer jag rätt elpatron för min handdukstork?


* Alla elektriska handdukstorkar måste installeras av behörig elektriker. Elpatronerna måste monteras vertikalt i en av handdukstorkens nedre inloppsanslutningspunkter (höger eller vänster). Elektriska handdukstorkar måste fyllas med vanligt vatten innan du slår på elpatronen..