Menu

Webbplatsens säkerhet

Vår hemsida är helt säker och vi vidtar alla nödvändiga åtgärder för att se till att vi har uppdaterade säkerhetsåtgärder. Vi samarbetar även med ett av de största webbhotellen med mycket gott rykte för att säkerställa att värdtjänsterna använder den senaste tekniken och uppdateras regelbundet.

Vi använder även SSL-certifikat på alla sidor på vår webbplats för att se till att alla uppgifter vi får från dig krypteras. I din webbläsares adressfält (URL) ska vår webbadress börja med https (för SSL-säkerhet) och du bör se en ikon med ett hänglås i adressfältet.

Förutom dessa säkerhetsåtgärder är vår kortbetalningssida numera direkt kopplad till vår bank för maximal säkerhet. Detta innebär att vi inte kan se eller spara några av dina betalningsuppgifter. När du betalar med kredit- eller betalkort så skickas uppgifterna direkt till vår bank och vi får bara ett meddelande från vår bank om betalning lyckades eller inte.


Accepterade betalningsmetoder

För närvarande accepterar vi följande betalningsalternativ:

a) Bankkort eller kreditkort (Visa, MasterCard, Maestro). För kortbetalning med Amex, välj betalningsalternativet PayPal!

b) PayPal och Amex


Observera att om du vill använda betal- eller kreditkort, så kan vi av säkerhetsskäl inte ta emot dina kortuppgifter via telefon eller e-post. Du måste fylla i dina kortuppgifter på vår webbplats genom att använda vårt formulär för säker betalning som är kopplat direkt till vår bank.

e-badrum.se