Menu

Om vårt varumärke Supreme

I början sålde vi produkter från andra varumärken. Men snart förstod vi att vi kunde erbjuda våra kunder bättre kvalitet, design och ett bättre storleksutbud om vi investerade i utveckling av ett eget varumärke.

Det var så vårt eget varumärke Supreme kom till. Vi valde namnet Supreme för att det återspeglar våra produkters betydelse och vår expertis inom värme- och VVS-branschen. Supreme representerar vår målsättning att skapa handdukstorkar av den högsta kvalitet som finns tillgänglig på marknaden.

Nästa steg i Supremes utveckling var att hitta leverantörer som var villiga att göra ett åtagande och leverera produkter värda att bära varumärket Supreme.

När dessa partnerskap var klara började arbetet med att utveckla handdukstorkar enligt våra kvalitetsnormer, med unik design, ett stort storleksutbud och robusta förpackningar, men ändå till överkomliga priser.

Vi arbetar kontinuerligt med innovation och utveckling av handdukstorkarna Supreme. Våra produkter säljs över hela Europa och vårt långsiktiga mål för handdukstorkarna Supreme är att varumärket ska bli erkänt som världsledande inom VVS och uppvärmning.


e-badrum.se