Menu

Garanterat nöjda kunder med 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Vårt mål är 110 % nöjda kunder och vi förstår att oförutsägbara omständigheter kan göra att du inte längre behöver en produkt som du köpt av oss och vill lämna tillbaka den eller byta ut den mot en annan produkt. Du kan alltid lämna tillbaka produkter som du köpt på e-badrum.se inom 30 dagar och få pengarna tillbaka.

Kontakta oss via e-post till info@e-badrum.se inom 30 dagar efter din beställning om du vill lämna tillbaka en produkt och få pengarna tillbaka eller byta till en annan produkt. Ange ditt ordernummer och anledningen till att du vill lämna tillbaka produkten i ditt e-postmeddelande. Vi kommer att ge dig instruktioner för hur och var du kan skicka tillbaka produkten.

Du kan lämna tillbaka eller byta ut en produkt om följande villkor är uppfyllda:

  • Vi har informerats inom 30 dagar från det ursprungliga orderdatumet.
  • Ingen av produkterna har använts.
  • Alla produkter är i originalskick och oöppnad förpackning*.
  • Alla produkter är i säljbart skick.


*Observera att du kommer att betala alla kostnader för frakt och returfrakt. Den ursprungliga fraktkostnaden och returfrakten (om vi ordnar upphämtning på din adress) kommer att dras av från återbetalningen. När vi har fått din retur kommer vi att kontrollera produkten för att säkerställa att den är i säljbart skick. Om detta villkor är uppfyllt kommer vi att återbetala din ursprungliga betalning med avdrag för frakt och returfrakt.

 

*Om produkten har använts, förpackningen har skadas på något sätt, märkts eller är tejpad med pakettejp, kommer vi inte att kunna acceptera din retur och erbjuda dig en fullständig återbetalning.

e-badrum.se