Menu

Elektriska handdukstorkar och dess design

Utformningen och designen på elektriska handdukstorkar har ändrats avsevärt genom tiderna. Den är nu mycket mer kompakt och slank i sin storlek och kan lätt placeras snyggt i det rum där den behövs. Utformningen har ändrats mycket sedan då de först kom på den Edwardianska och Victorianska tiden. Den nya tekniken för elektriska handdukstorkar ger en gränslös rad av nya möjligheter och användningsområden för ditt badrum samt hem.

Designad handdukstork i olika storlekar

Denna modernt designade handdukstorken finns i olika storlekar, former och mönster som bidrar till ett modernt och lyxigt hem. De nya elektriska handdukstorkarna består av interna värmeslingor som värmer snabbt upp handdukstorken när ström leds igenom. Det är bevisat att de nya handdukstorkarna med interna värmeslingor är mycket mer effektiva än de tidigare traditionella modellerna. Det uppvärmda höljet håller värmen riktigt lång tid och håller ditt rum varmt länge efter det stängts av.

Större effekt

Det viktiga som kunde göras med den elektriska handdukstorken för att få större effektivitet är att sätta upp den på en vägg, hängande och att få mer värmeeffekt, om möjligt två handdukar kan hängas upp från sidan. Detta skulle bidra till att öka effektiviteten i radiatorn. Man kan ställa in både den nyuppfunna kompakta och smala utformade handdukstorken och kan sätta in i ett traditionellt badrum för bättre värme samt för att få maximal värmeeffekt. Det blir ingen större skillnad, bara ger dubbel värme.